PRAKTISK INFO & COVID-19

 

 

 

COVID-19 REGLER:

Ved fremmøde i klinikken er der krav om at du enten kan fremvise en negativ coronatest (PCR eller lyntest) som ikke er mere end 72 timer gammel, er færdigvaccineret eller har været smittet med COVID-19 inden for de seneste 12 uger og er rask igen.

 

Jeg bærer visir under behandlingen og sørger for at spritte grundigt af før og efter hver klient og lufte ud. 

 

AFBUD:

Et afbud bedes foretaget senest 24 timer før behandlingens start og kan meddeles via mail: kropsmulig@gmail.com eller på telefon 30 33 69 54.

NB: Ved senere afbud eller ved udeblivelse uden at give besked opkræves det fulde beløb.

Har du behov for at flytte din aftale, bedes du ligeledes kontakte mig senest 24 timer før behandlingens start og lave en ny tid.

BETALING:

Betaling foregår via bankoverførsel eller mobilepay

PRIVATLIVSPOLITIK:

Jeg gør opmærksom på, at jeg har tavshedspligt. Tavshedspligten er til for at sikre, at dine private forhold ikke bliver taget uden for behandlingsrummet, og at du som klient kan føle dig tryg i at tale frit.

 

Jeg har underretningspligt. Dette vil sige, at jeg kan bryde tavshedpligten i to tilfælde.

Det første er, hvis jeg får kendskab til, at trivslen hos personer under 18 år er i fare. Det andet er, hvis klienten vurderes at være til fare for sig selv eller andre.  

Jeg arbejder ud fra DAP's (Danske psykomotoriske terapeuter) etiske retningslinjer: https://dap.dk/om-os/etiskeretningslinjer/

ADRESSE:

Tinghusgade 43

5700 Svendborg

Behandlingerne foregår i "Buen" i stueetagen. Indgang i siden af Buen eller gennem bygningens hovedindgang gennem caféen.